FTLF

Sejltur i regnvejr....FTLFèr klæder sig bare rigtig på...smiler

Lidt om FTLF

Jeg er medlem af Forreningen til langturssejladsens fremme ( FTLF ).
Jeg har været forgast for Sønderjylland, nu er det Svend, der er formand og står for aktiviteter m.m.
Evt. arrangementer kan ses på www.ftlf.dk under aktiviteter Sønderjylland.

Smut ind på deres hjemmeside og lad drømmene vandre ???

Da, jeg købte båden S/Y Lille a ( Sheri ), var det blandt andet for at udleve min store drøm om at sejle på langfart. Jeg havde ikke den store erfaring, men i denne forrening, er formålet at hjælpe sejlere med at komme ud i verden.
De har forskellige kursuser, hæfter, hjemmeside m.m. der gør det lettere, at få hjælp, til at udleve drømmen.
Jeg meldt mig ind så snart jeg havde købt båden. Jeg sejlede til den første genneral forsamling/pinsetræf, der foregår i Ebeltoft. Det var en pragtfuld tur, jeg havde derop, sammen med min ven Rune. Vi mødte en masse glade og posetive mennesker. Jeg har skrevet en artikel i "langturssejleren" om turen. Jeg vil prøve at ligge et link til den, men kan ikke lige finde ud af det ?
Jeg har været på "Vintertræt", der er et kursus, der forbereder en til at sejle langt. Et fantastisk kursus, som jeg kan anbefale alle, der har drømmen om langfart.
Jeg har fået mange gode venner i forreningen, og vi mødes og sludre om løst og fast. Dejligt at have nogle at få gode tips af, og så lidt røverhistorier fra det meste af verden. I forreningen er der forskellige afdelinger og jeg er i syd dk. Vi Holder hver år efterårstræf på Aarø. Altid hyggeligt. Bliver omtalt på anden side.

Uanset om du har båd eller ej, men har drømmen om langturssejlads, skulle du melde dig ind i klubben.
http://www.ftlf.dk

| Svar

Nyeste kommentarer

02.11 | 10:03

Ja, det var en fin tur, og dejligt med nye bekendtskaber

01.11 | 19:48

Hej Torben.
Det er dejlig lige at få turen genopfrisket. Ja det var en god tur og et godt stykke arbejde der var lagt i at planlægge og forberede det hele. Tak

01.11 | 16:03

Ja, det var en hyggelig tur - og godt at lære så mange nye sejlere at kende

01.11 | 15:04

Hej Torben og Birgit rigtigt underholdende at læse jeres beretning - og se billederne - vi gennemlever turen igen på den måde.
Mvh Toni og Peter " Tjap"