Maling og sejlads

Nymalet og i ny havn: Kolding

Fra sygemeldt til fleksjobber

Jeg har været igennem, en masse afprøvning ved jobcenter, og fik i Januar tilkendt fleksjob - det indebærer at jeg skal finde et job, jeg kan bestride. Jeg kan holde til at arbejde ca 6 timer om ugen. Jeg har pt søgt 23 job i år - men har desværre ikke fundet et job endnu !

Jeg har fået ny hjemhavn, da der blev for langt at køre til Aarøsund - så nu ligger båden i Kolding - jeg sparer ca 50 min kørsel pr. Vej.

Jeg har fået hjælp til at få malet båden, og er klar til at prøve hvor meget jeg kan holde til at sejle - heldigvis er der selvstyrer og andre hjælpemidler, jeg har fået monteret, så det hele er blevet meget lettere :-)

Jeg er blevet Forgast i FTLF Sydjylland, og dermed får jeg noget at stå op til - så nu håber jeg at jeg kan bestride formandskabet, men der er heldigvis mange der gerne vil hjælpe.

 

| Svar

Nyeste kommentarer

02.11 | 10:03

Ja, det var en fin tur, og dejligt med nye bekendtskaber

01.11 | 19:48

Hej Torben.
Det er dejlig lige at få turen genopfrisket. Ja det var en god tur og et godt stykke arbejde der var lagt i at planlægge og forberede det hele. Tak

01.11 | 16:03

Ja, det var en hyggelig tur - og godt at lære så mange nye sejlere at kende

01.11 | 15:04

Hej Torben og Birgit rigtigt underholdende at læse jeres beretning - og se billederne - vi gennemlever turen igen på den måde.
Mvh Toni og Peter " Tjap"